maandag 5 november 2012

Wishlist : Kerst

Het is alweer bijna Kerst. Daar verlang ik zo naar, dat is zo gezellig. Al die leuke lichtjes op straat, samen met je familie kalkoen eten. Ik droom er al helemaal van weg. Natuurlijk krijg ik ook cadeautjes met Kerst van m'n familie. Ik ben niet het type dat echt iPad wilt of een iPod ofzoiets. Ik zeg altijd klein maar fijn. (: 
Vandaag heb ik een wishlist gemaakt van de dingen die ik echt zou willen hebben met Kerst. En die zal ik vandaag met jullie delen. Het zijn niet echt grote dingen, haha. 
1: Tsja, ik denk dat dat duidelijk is! Ik wil heel graag blauwe All Stars, voorlopig heb ik rode All Stars. 

2 & 3: Ik ben een grote Belieber, haha. Jammer genoeg heb ik geen enkel van zijn boeken. Ik hoop echt dat ik ze alle 2 zal mogen hebben met Kerst. 

4: Zoals ik al zei, ik ben een grote Belieber. Helaas heb ik niet zo heel veel spullen van hem, ik heb ook geen dekbedovertrek van hem. Ik hoop dat er daar snel verandering in zal komen. 

5: The Hunger Games is naar mijn mening 1 van de mooiste films die ik ooit heb gezien. Ik had verwacht dat het een flutfilm ging zijn, maar mijn gedachte veranderde snel. Ik ben er nu echt helemaal weg van. Zowel van de boeken als van de films. 

Dit zijn de 5 dingen die ik voornamelijk wil hebben. Ik hoop echt dat ik die All Stars & die Justin Bieber boeken zal mogen hebben.

Wat zouden jullie heel graag willen hebben met Kerst?
2 opmerkingen: