zondag 2 december 2012

Tag: I love blogging


'Alweer een tag',zullen jullie nu waarschijnlijk denken. Inderdaad, ik vind dat op dit moment zo leuk! Deze tag gaat over het bloggen en alles wat daarbij komt kijken!
1. Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik weet het eigenlijk niet, het gebeurde in de herfstvakantie. En ik verveelde mij, ik was op dat moment op Teske haar blog aan het neuzen. En dus bedacht ik het idee, maar ik had nooit gedacht dat het zo leuk zou zijn! Het bevalt mij nog steeds meer en meer! 


2. Hoe kom je aan de naam van je blog?

Ik was naar het liedje 'Wings' van Little Mix aan het luisteren, en toen deed er een bel bij mij rinkelen. Ik zocht naar een toffe en originele naam. Niet zoals 'my life' of 'fashionista' ofzoiets. Neen, ik wou echt origineel zijn! Ik hoop dat ook te zijn! (: 


3. Hoeveel bezoekers heb je ongeveer?

Dat verschilt enorm eigenlijk, maar ik heb er minstens 30 per dag. In het weekend heb ik er meestal meer, dan heb ik er zo'n 60 à 70. Waar ik echt zo blij mee ben! Bedankt nogmaals iedereen voor al jullie lieve views! 


4. Wie werkt er allemaal mee aan je blog?

Niemand anders behalve ik, en dat wil ik zo houden. Dit is mijn domein, haha. Ik zou niet echt met iemand kunnen samen werken op dat vlak. Misschien wel voor de lay-out later, maar dat zien we nog wel. 


5. Wat is het leukste dat je hebt meegemaakt door je blog? 

Ik heb nog niet echt geweldige momenten gehad op deze blog. Maar ik denk dat dat ik wel ooit ga hebben. Voorlopig zijn de leukste moment alleen als ik artikels maak! (: 


6. Hoeveel comments krijg je gemiddeld per bericht?

Niet zo veel, soms geen enkele. Maar daar treur ik niet over. Maar meestal heb ik er 1 à 2. Ik ben blij met iedere comment die ik krijg.


7. Werk je samen met bedrijven?

Neen, dat vind ik ook normaal. Mijn blog is echt niet bekend, dus het is volkomen normaal. Alles op z'n tijd. 


8. Met wat voor camera maak jij foto's voor bij je berichten?

Ik maak niet veel foto's, maar als ik dat doe dan is het met mijn gsm. Ik heb jammer genoeg geen camera. Hij is stukgegaan, maar ik denk dat ik een nieuwe camera zal vragen voor kerst. 


9. Waar haal jij je inspiratie voor artikelen vandaan?

Een beetje overal. Deze tag heb ik bijvoorbeeld van Karolien, My passion on blog. Soms haal ik inspiratie van andere bloggers, of gewoon helemaal van mijzelf. 


10. Welke beautybloggers geven jou inspiratie?

Vooral grote bloggers zoals Teske, Vera, Sanne & Linda, Serena, enzovoort. Maar ook Karolien van My passion on blog


11. Krijg je wel eens negatieve commentaren?

Voorlopig niet, ik hoop dat ik dat ook nooit zal krijgen!


12. Plaats je iedere dag een nieuwe post.

Ja, voorlopig wel! Hopelijk zal dat ook zo blijven! 


13. Wat voor soort lay-out heb je? Heb je hem zelf gemaakt?

Iets niet zo spectaculair's, ik deed het zelf. ik hoop in de kerstvakantie een andere te hebben. Want ik vind hem maar zelf heel saai. 


14. Hoelang doe je gemiddeld over een artikel?

Moeilijke vraag, best lang. Minimum 45 minuten per artikel. Het opzoekwerk vraagt al veel aandacht, dan komt het typen er nog mij kijken, en blij zijn met het resultaat. Ik beken, ik ben een beetje kieskeurig. En ben een beetje een perfectionist. 


15. Heb je in het echt contact gehad met andere bloggers?

Neen, jammer genoeg niet. Deels omdat mijn blog niet bekend is, en deels omdat ik dat niet zo durf. En de meesten bloggers zijn jammer genoeg Nederlands. In België is bloggen iets minder populair. Naar Nederland reizen is best ver, en duur.

Wat vonden jullie van deze tag?

Liefs,Laura

2 opmerkingen:

  1. Nou, dat is duidelijk. Ik vind het echt een leuke blognaam trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt echt een super coole blog
    blijf dit zeker doen

    BeantwoordenVerwijderen