vrijdag 15 februari 2013

Grammy's 2013

Afgelopen zondag (10 februari) vonden voor de 55e keer de Grammy's plaats. Ik ben niet echt dat type dat naar de winnaars kijkt, maar eerder iemand dat naar de jurken en al die prachtige outfits kijkt. Jammer genoeg zaten er ook een paar missers tussen, ach, kijk zelf maar mee! 


Katy Perry


Wauw! Prachtig, ik vind deze jurk haar en zeker en vast staan. Al is er wel een minpuntje namelijk die véél te diepe decolleté. Maar ondanks dat, vind ik het een prachtige jurk. Vooral de kraag, die maakt het helemaal af! 

Taylor Swift


Op één of ander manier vind ik deze jurk niet echt mijn smaak. Ik vind deze jurk niet lelijk, maar ook niet mooi. Het zit er tussen in. De kleur vind ik haar zeker staan, maar vanboven die glitterige 't' vind ik maar niets.

Rihanna


Deze jurk vind ik gewoonweg prachtig! Rihanna straalt echt in deze jurk, ik vind deze haar echt staan. Ook d'r haar is weer zoals altijd geweldig! 

Beyoncé


Ik vind deze outfit zeker en vast geslaagd, al zou ik hem niet zo snel dragen. Maar bij haar, wauw! Prachtig gewoon. Het model is zeer simpel, maar door het zwart-wit is hij gewoon zo speciaal. 


Ziezo, dit waren ze zo een beetje! 

Wat vonden jullie van de outfits? 

Liefs, Laura

2 opmerkingen:

  1. ik vind die van taylor swift wel mooi, maar die van rihanna is de mooiste!!!leuk artikel trouwens, zoiets vind ik heel leuk om naar te kijken en lezen op een blog

    BeantwoordenVerwijderen
  2. die van rihanna is prachtig! <3

    BeantwoordenVerwijderen