dinsdag 26 februari 2013

On the red carpet: The Oscars 2013!


Zondagavond, 24 februari 2013 vond voor de 85e keer de Oscars plaats. Niet alleen waren er prijzen, maar  natuurlijk waren er ook celeb's met gala jurken. De ene jurk wat mooier dan de ander. En dat zullen wij vandaag eens beoordelen. Kijk je ook mee? 


Jennifer Lawrence won met haar prachtige zacht roze jurk van Dior won ze een Oscar voor 'beste actrice'. Het is een jurk die een zeer subtiel en zacht kleurtje heeft, met een zeer subtiel bloemen printje. Amanda Seyfried straalde met haar lila - paarse jurk die een gouden bloemen (?)printje bevat. Het staat haar ongetwijfeld goed! 

Adele zong Skyfall van de nieuwste Bond film op de Oscars, en won met dat lied ook een Oscar. Die ze zeker en vast verdiend! Adele droeg op de rode jurk die je op de foto kunt zien. Ik vind het niet mis, maar ook niet super. Het is een beetje 'oma-achtig' en doet haar dan ook wat ouder lijken. Maar ze maakte het helemaal goed door een ander ontwerp van  Jenny Packham te dragen die echt al stukken beter is en haar helemaal staat! Anne Hathaway ging helemaal de mist in met deze veel te transparante jurk. Deze jurk vind ik haar zeer lomp staan, en ze laat ter hoogte van haar borsten ook iets te veel zien. 

Wie vonden jullie de toppers, en wie de floppers? 

Liefs, Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten