vrijdag 23 november 2012

Mijn favoriete (beauty)bloggers.


Ik blog heel graag. Ik hoop dan ook dat jullie mijn blog dan ook leuk vinden. Anyway, ik ben lang niet de enige blogger. Er zijn er heel veel meer. Vandaag zal ik jullie mijn favoriete bloggers tonen. Sommigen zijn wat iets bekender, en anderen niet. Dus voor jullie ook een toffe manier om andere bloggers te ontdekken! 


Allereerst, Teske van Teskuh.nl. Zij is echt mijn favoriet!  De manier waarop ze haar filmpjes maakt, en ze praat. En hoe ze omgaat met de camera, gewoon wauw! Voor Teske haar blog klik hier.  Klik hier  voor een heel leuk filmpje van Teske! 


Vera van VeraCamilla lijkt mij echt een hele sympathieke meid. Ik vind haar echt prachtig, bij haar staat rode lippenstift als geen ander! Haar filmpjes zijn keer op keer heel leuk, en ik bewonder haar gewoon zoveel.  Klik hier als je Vera's blog wilt zien.


Beautygloss.nl doet waarschijnlijk bij jullie allemaal iets rinkelen. Inderaad, Mascha! Zij heeft echt superleuke blog. Haar filmpjes zijn ook heel boeiend, en ik gaap nooit als ik op haar blog kijk of haar filmpjes. Zeker een aanrader! Voor Mascha's blog klik hier

Tot slot, Chloe van Sweetbeauty. Zij is iets minder bekend, maar daarom is zij niet even leuk en tof. Zij maakt jammer genoeg geen filmpjes. Anyway, haar blog is ook heel boeiend, ze praat over leuke onderwerpen. Het boeit mij heel veel! Dus zij verdient zeker weten een plaatsje in dit lijstje! Voor haar blog klik hier

Voor zover ik weet zijn dit een beetje mijn favorieten, als jij een blog hebt, post hem dan zeker hieronder. En ik zal hem meteen bekijken! (:

Wat vinden jullie van deze bloggers?

Liefs, Laura

2 opmerkingen:

  1. Hele bekende blogs, maar altijd leuk om te zien. (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad hele bekende bloggers, ik volg hun ook !
    Altijd leuk om hun blog te lezen, had wel gehoopt hier ook minder bekende bloggers te vinden, maar wel heel leuk artikel !

    x

    BeantwoordenVerwijderen