zondag 11 november 2012

Mini shoplog

Gisteren was het weer eens tijd: ik moest gewoon shoppen! Natuurlijk deed ik dat op de kosten van mijn moeder :D.  Ik heb niet superveel dingen gekost, maar ik ben ook niet met lege handen naar huis gekomen. Ik had een broek en een trui nodig, en daarin ben ik meer dan in geslaagd. 


Allereerst heb ik deze broeken gekocht bij 'The Sting'. Ze waren afgeprijsd, dus ik kon ze gewoon echt niet laten liggen. Ze kostte 19.95,- per stuk i.p.v. 29.95,- De eerste lijkt op de foto wat lichtrood, maar eigenlijk is het echt een donkere. Het is een beetje wijnroodachtig. De 2e is meer aan de grijze/bruine kant. Ik vind hem echt leuk voor in de herfst & winter! Ze zijn allebei van hele goede kwaliteit en stof! 


Zoals ik al zei, ik had truien nodig. Ik heb er wel maar die zijn oftewel te klein, oftewel gewoon afschuwelijk. Dus dan ben ik maar op truien-jacht gegaan. Dit is mijn prooi geworden! Deze hele mooie sweater heb ik gekocht bij de 'Cache Cache' voor maar 14.99,- i.p.v. 29.98,- 
In het echt is het rood wat 'vurender' om het zo te zeggen. En het blauw is ook iets donkerder.
Sorry voor de kütkwaliteit. Naja, ik heb (nog) geen professionele camera. Dus voorlopig zullen jullie foto's krijgen met gsmkwaliteit. 


En tot slot, 2 nagellakjes! Het zijn 2 dezelfde, ik moest ze gewoon hebben! Ze waren beide van 'Mim' voor maar 3.99,- per stuk. Het is een hele mooie kleur, het is een beetje huidskleurachtig. Ik heb hem nu op, en ik moet zeggen, ben er echt fan van!

Ziezo, dit was het alweer. Hopelijk vonden jullie dit een toffe post. Laat mij zeker weten in een reactie of ik dit meer moet doen of niet?! 

Zijn jullie ook zo shopverslaafd zoals ik? :D 

Liefs, Laura

2 opmerkingen: