vrijdag 16 november 2012

My perfect wedding.Trouwen. Dat is echt iets dat ik later zou doen. Niet zomaar met iemand, maar met de man van mijn leven uiteraard. Ik ben zelf niet gelovig ofzo, maar ik vind dat gewoon echt belangrijk. Dat betekent voor mij gewoon dat je echt van iemand houd. Ik heb geen peperdure ring of jurk nodig om gelukkig te zijn. Ik zal jullie tonen hoe mijn droomtrouw is. 

Man, ik wil die jurk zo graag! Zo prachtig! Ik houd niet zo veel van al die kleuren en tralala's. Ik ben echt een voorstander voor witte trouwjurken. Deze echt mega mooi.


WAUW! Perfectie bestaat degelijk wel. Ik vind dit symbool al zo mooi, maar die ring dan, moet ik gewoon hebben. Deze ga en moet ik hebben voor mijn trouw,haha! 


Dan de plaats, ik vind kerken en gemeentehuizen maar zelf eerlijk 'lelijk'. Ik vind dat gewoon zo 'streng'. En ik vind dat maar niets. Maar trouwen op het strand zie ik echt wel zitten. Of zoals in Twilight. Man, als ik dan zo die foto's zie dan wil echt nu al trouwen! 

Hebben jullie een beetje dezelfde stijl qua trouw? Of helemaal niet?

Liefs,Laura1 opmerking:

  1. Ik zelf heb eigenlijk precies dezelfde stijl qua trouwen als jij; een mooie witte jurk, een mooie ring en een prachtige plaats om te trouwen :)

    BeantwoordenVerwijderen