vrijdag 30 november 2012

Wat is nu echt in?

Jullie kennen het wel, de laatste mode items. Iedereen houd er van om daarvan een sneufje in hun kledingkast te hebben. Maar toch wel met een mix van onze eigen kleding smaak,natuurlijk. Maar wat zijn nu echt die laatste trend's? Klik op 'meer lezen' als jij dat wilt weten! (: 

De klassieke spijkerbloes, iedereen draagt het de laatste tijd. Voor een paar tientallen euro's kun je deze makkelijk in je kledingkast hebben. Ze zijn er zoveel maten, en soorten blauw. Donker of licht, kies jou favoriet! 

De military look blijft ook steeds maar aanwaaien, ik ben er echt helemaal weg van! Ben jij er ook zo weg van? Ik vind groen echt zo'n vieze kleur, maar van dat kaki kleur is echt prachtig.

Studs, dat is al een trend langer dan vandaag. Maar mensen zijn er nog steeds dol op. Ik ben er niet zo helemaal weg van, maar als oorbellen of een armband vind ik het wel nog kunnen. Ik denk dat ik geen enkel kledingstuk heb waar er stud's op staan. Ik ben er gewoon niet zo weg van. 

En dan het laatste, leer. Leren jasjes, leren botten, noem maar op... het is helemaal in! En ik ben daar echt weg van. Daar denk ik echt van w-a-u-w. Ik heb er zelf 1, en ik ben ook heel tevreden mee. Echte leren jasjes zijn soms best duur, maar ik heb de mijne op de rommelmarkt gekocht voor maar 20,- Op rommelmarkten kunnen soms echt hele leuke dingen tussen zitten. Snuffel daar maar eens vaker! (; 

Wat vinden jullie van fashion trend's? 

Liefs, Laura

7 opmerkingen:

 1. Ik vind het erg leuk om te lezen, zelf zit ik met mode helemaal met jou op een lijn, ik hou namelijk ook niet van studs maar wel van leren jasjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooh

  Nou wil ik ze allemaal kopen!! o_0

  Haha ♥

  XXX Tinadehond (Op VP)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leeeeuk, ik wil ze dragen ♥

  XoXo Nonsense

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zoek al heel lang naar zo'n spijkerblous.
  Ik vind je blog trouwens helemaal super!

  BeantwoordenVerwijderen