zaterdag 3 november 2012

Youtubers

Op Youtube barst het echt van het zangtalent. Ik vind het echt zo jammer dat er dan Youtubers zijn die gewoon nog geen platencontract hebben. Er zijn een heleboel Youtubers waarop ik geabonneerd ben. En die zal ik vandaag met jullie delen. Ik ben er zeker van dat jullie de meesten kennen. Enjoy of it.
Allereerst Megan & Liz. 
Dit liedje raakt mij zoveel. Ook de clip is prachtig. Het zijn 2 zussen die echt talent hebben. Hun stemmen matchen zo perfect op elkaar. Het zijn 2 prachtige meiden met ongelooflijke prachtige stemmen. Ik vind de manier waarop ze hun covers maken echt zo energiek. Ik voel altijd hun emotie. Ik hoop dat ze ooit echt beroemd worden. Ze verdienen het gewoon. Zij zijn ongetwijfeld mijn favoriete Youtubers ! 


                         
Dan heb je Avery. 
Ik vind het best spijtig dat ze nu geen meer covers maakt. Of bijna niet. Ik weet zelf niet waarom. Maar ik weet wel dat ze echt een prachtige stem heeft ! Ik ben ook dol op haar stijl, ze is een echte rockchick. Maar ze blijft wel een beetje 'normaal'. En daarom bewonder ik haar zoveel. Ik hoop dat ze ooit weer covers zingt, want serieus ze heeft een prachtstem.                            

Hier heb je dan Christina Grimmie. 
Zij is al ietsje bekender, een heeft al wat meer views enzo. Maar toch zou ze er echt veel meer moeten verdienen ! Ik houd echt van haar stijl, en ik vind het echt super dat ze niet zo onzeker is over haar stijl en over haarzelf. Ze durft haar stijl te uiten. En dat bewonder ik zo erg aan haar. Ze heeft dan ook zo'n krachtige stem, en je voelt gewoon altijd haar emotie's. 


                           
Ik durf te wedden dat je ze kent, Cimorelli.
Een groepje van 6 zussen. Christina, Katherine, Lisa, Amy,Lauren,Dani. 
Ik ben vooral een fan van Amy, Katherine, Christina. Omdat ze zo'n krachtige stem hebben. Ze kunnen de moeilijkste noten moeiteloos geraken. Maar natuurlijk vind ik ze allemaal super ! Ik vind het echt een mirakel dat ze gewoon allemaal zo goed kunnen zingen. Dat maakt het ook leuk om te kijken, je weet gewoon dat het zussen zijn. En dat hoor je ook in hun emoties en hun stem. Ik ben echt een fan van hun. 

Ziezo, dat was het alweer. Hopelijk vonden jullie het een leuke post. 

Wie zijn jullie favoriete Youtubers van deze 4? 1 opmerking:

  1. Ik kende hier nog niemand van, behalve Cimorelli. De video van Megan and Liz vind ik heel erg mooi! Het liedje uiteraard ook. De rest, tsja, ze kunnen allemaal goed zingen haha! En dan wat ik van je blog vind: Ik vind je schrijfstijl niet heel fijn om te lezen, er staan ook redelijk veel spelfouten in wat me redelijk irriteert (bijvoorbeeld spaties tussen een uitroepteken en de zin....kreun). Voor de rest is alles nogal basic, de layout etc zou ik wat meer uniek maken! Bijvoorbeeld door een header te maken van je blog, zo onthouden mensen je blog en dan zou ik er ook gelijk een bloglovin button neerzetten, zodat mensen je blog kunnen volgen! Dit is allemaal opbouwende kritiek uiteraard. Kus, Sarah (van sarahyasmina.blogspot.nl)

    BeantwoordenVerwijderen