dinsdag 18 december 2012

10 tips voor het lakken van je nagels!

Nagels lakken, iedereen kent het wel. Maar niet iedereen kan het probleemloos, daarom heb ik voor jullie 10 handige tips voor bij het lakken van jullie nagels! Hopelijk komen ze jullie van pas.


1. Begin voor je je nagels lakt met schone en niet-vieze nagels. Doe je oud nagellak weg met nagellka remover, en was dan je handen. Veil ze ook een beetje.

2. Duw je nagelriemen naar achteren, zo vermijd je dat het er lelijk uit gaat zien.

3. Schud NOOIT je nagellak, er komen alleen maar bolletjes/luchtbelletjes en dat wil je niet. Het ziet er echt lelijk uit, en het is niet mooi egaal.

4. Lak van je pink naar je duim, zo voorkom je dat je tegen je net gelakte nagels zit, en je weer opnieuw moet beginnen. 

5. Zorg ervoor dat er op de zijkanten een lijntje zonder nagellak blijven, zo lijken je nagels langer.

6. Wees niet de kritisch, het is niet erg als het niet perfect is. Er is heus niemand die je nagels van dichtbij gaat kijken, start niet opnieuw door 1 klein foutje.

7. Maak gebruik van een goede base-topcoat. Een basecoat zorg ervoor dat je nagellak niet verkleurt, en een topcoat zorgt ervoor dat je nagellak langer blijft zitten, en een glans geeft.

8. Laat je nagels een 3-tal dagen per maand 'rusten'. Zorg er dan voor dat er geen nagellak opligt, en dat ze niet vies zijn.

9. Als je haast hebt, en het snel wil laten drogen dompel ze dan als ze nat (niet meteen na het lakken van je nagels, maar 1 minuutje erna) zijn in ijskoud water. Het droogt veel sneller.

10.  Hoe meer je je nagels knipt, hoe sneller ze groeien en hoe sterker ze worden! Knippen is de boodschap! 

Wat vonden jullie van deze tips?

Liefs, Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten