zondag 23 december 2012

Het horloge van jouw dromen!


Je hebt er al misschien over gehoord, misschien ook niet. Maar ik stel jullie voor de, O Clock by Vorona. 'Huh?', zullen jullie allemaal wel waarschijnlijk denken. Maar daarom zal ik jullie er alles over vertellen wat jullie zouden moeten weten. Het zijn horloges die jij zelf tot leven kan laten komen. Benieuwd? Klik dan snel op 'meer lezen'!


Zoals ik al jullie zei, je kunt JOUW horloge tot leven wekken. Inderdaad, deze mega coole webshop maakt de horloges van jou dromen voor een klein prijsje. Is natuurlijk ideaal om te vragen als Kerstcadeau, of verjaardagscadeau. Maar het is ook een heel leuk initiatief om weg te geven. In een paar enkele stappen tover jij die saaie witte horloge tot een super horloge uit jouw dromen!De bandjes zijn van silicone, je kunt het kleur zelf kiezen. En ook het klokje zelf kun je naar wens ontwerpen. Iets wat ook heel leuk is, is dat het klokje er heel gemakkelijk uit kunt halen en in een ander siliconen bandje kunt steken.


Je kunt de maat kiezen, je kunt voor een tekening naar wens kiezen voor het klokje. Er zijn onder andere Mickey Mouse, luipaardprinten, fluo, gewoon van alles. Voor ieder wat wils, als je eerder een classic horloge wilt dan kun je ook gewoon kiezen voor een mooie maar toch simpele achtergrond. Er zijn in totaal 43 verschillende achtergronden voor de klokjes (dial), en 29 verschillende kleuren voor de siliconen bandjes (strap). Er zijn 1247 verschillende combinaties mogelijk.

Als je even geen inspiratie niet hebt, kun je ook gewoon inspiratie opdoen door het kijken van andere horloges. Een leuk detail zijn de leuke verpakkingen die je er steeds bij krijgt. Als je bijvoorbeeld voor een Disney tekening heb gekozen krijg je een hele leuke Disney verpakking.

Natuurlijk kun je overal hele leuke horloges kopen, zoals online als offline. Maar op deze webshop kun je echt de horloge van JOUW dromen maken. Heb je altijd al gedroomd van een fluogele horloge, maar je vond er nooit geen? Dan is dit je kans, want dit merk verkoopt het, je kunt er nog eens je eigen twist aan geven door voor nog een leuke bijpassende tekening te geven. Ook worden veel O clock horloges verkocht door andere winkels, maar iets wat het bijzonder maakt is dat dit merk niet alleen alles op voorraad heeft maar je kunt er iedere combinatie zelf kunt maken. Een groot pluspunt is dat je het meteen te zien krijgt op je scherm, je krijgt dus meteen een visueel beeld van je horloge.

De prijzen van deze horloges beginnen vanaf 25,00,- 

FaceBook van Vorona, klik hier.
Twitter van Vorona, klik hier

Edit; bij de foto hoort er 'het' i.p.v. 'de' te staan, mijn excuses hiervoor! Bedankt,Marleen om mij hiervoor op aan te wijzen! 

Wat vinden jullie van deze horloges? 


Liefs, Laura3 opmerkingen:

 1. Het concept is heel leuk, maar ik zou het zelf niet kopen denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had het al gezien in de winkel! Ik vind het echt erg leuk! Het is trouwens het horloge, ipv de horloge;) xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt om mij erover te verwittigen! Mijn excuses voor de grammatica fout!
   x

   Verwijderen