vrijdag 14 december 2012

Wat te kopen?

Het is bijna Kerst, en de meesten krijgen wel een beetje geld of cadeautjes. Ook voor Sinterklaas kregen sommigen wel iets, maar wat moet je kopen met al dat geld? De solden zijn er bijna weer, en in sommige winkels kun je er wel al vinden. Anyway, het leek me handig om jullie een paar tips te tonen voor de solden! 

  • Maar eerst je kleerkast helemaal 'schoon'. Gooi de kleren weg aan het goede doel die niet meer je maat zijn, of die je gewoon nooit draagt of niet zo leuk meer vind als vroeger. Bekijk daarna welke basisstukken je mist, en ga dan pas shoppen! Ga niet meteen op drukke en felle print's, houd het eerst op het wat simpelere en sobere. 
  • Bij het kopen moet je altijd denken 'ga ik dit wel aandoen?' en 'heb ik dit wel echt nodig of niet?'. Als je twijfelt, moet je het altijd terug leggen. Je moet met zekerheid iets kopen. 
  • Wees zeker dat het past, in de meeste winkels kun je tijden de solden kleren niet meer terug brengen. Wees er ook dan ook zeker van dat het wel jou maat is, en dat er geen scheuren enzo in zitten. 
  • Ga meer voor de wat duurdere kledingstukken, die goedkope kun je altijd kopen tijdens het jaar, die duurdere niet. En solden zijn er maar -geloof ik- 2 keer per jaar, maak daar ook gebruik van. 
  • Heb je even een vrije dag? Ga dan shoppen, er is niets vervelender dan shoppen met massa volk. Probeer op een zaterdag/zondagmorgen, dan zal er waarschijnlijk wel minder mensen zijn dan zaterdagmorgen. 
Dit waren de belangrijkste tips, veel shop plezier! 
Shoppen jullie graag? 

Liefs, Laura


Geen opmerkingen:

Een reactie posten