vrijdag 4 januari 2013

Perfect imperfections tag.

Bron; weheartit.com

Laatst vond ik een tag op Mascha's blog die mij best wel aan sprak, namelijk de 'perfect imperfections tag'. Daarin vertel je 3 dingen over jezelf die je leuk/mooi vind, en 3 dingen die je minder leuk of mooi vind. Deze tag sprak mij wel aan om aan te tonen dat niemand perfect is, en dat iedereen imperfecties heeft. 

Laat ik eerst beginnen met mijn imperfecties.

Mijn billen.
Ik haat ze gewoon, ik heb een heel slank figuur. Maar mijn benen zijn zo fluffy en dik. In verhouding kloppen ze gewoon niet met de rest van mijn lichaam, en dat maakt het erger. Mijn buik is best ingetrokken, en mager. En de rest van mijn lichaam ook, maar dan opeen zie je daar bam. Twee grote billen op 'gesmeten'. Als er iets is wat ik kon veranderen dan zou dat het zijn. 

Mijn haar.
Ik heb van mij zelf heel veel krullen. Echt waar, en zelfs al stijl ik het en doe ik er mee wat je maar wat kan bedenken, toch blijft het nooit plat. Heel veel mensen zeggen mij 'oh, wat heb jij mooi haar! Dat wil ik ook!', dan denk ik bij mijzelf echt serieus 'dude, dat wil je helemaal niet!'.  Ik kan er ook niet veel mee doen doordat het krullend is. En nog een nadeel is, is dat het lelijke krullen zijn. Het zijn niet echt ronde krullen, maar eerder ontplofte krullen, haha. Ik hoop dat er op een dag een wondermiddel zal zijn (die betaalbaar is!) voor die vervelende krullen. 

Mijn tanden. 
Ik heb konijnen tanden. Mijn twee voorste tanden zijn zo groot, in verhouding met mijn andere tanden. Ook staan ze best scheef, en tsja ik houd er niet van. 

Over naar de dingen waar ik wel tevreden mee ben!   

Mijn vingers. 
Dit klinkt heel raar, maar ik heb zeer lange vingers en ze staan mooi recht. Ik heb geen mannenvingers, maar het is gewoon de perfecte lengte. Vooral met lange nagels is dit prachtig. 

Mijn nagels. 
Van nature heb ik hele sterke nagels, en ze groeien heel snel. Ook vind ik de vorm heel leuk, ze zijn zelfs zo sterk dat ik nooit nagel verharder draag/nodig heb. In één week heb ik al zeer lange nagels, door er simpelweg niets mee doen behalve te lakken! En zoals ik al zei, met lange nagels zoals ik zijn ijzersterke en lange nagels magnifiek! 

Mijn buik. 
Ik heb best wel een buik waar ik trots op mag zijn, ik eet niet zo gezond. Dat geef ik toe, maar mijn moeder zorgt er wel voor dat er beetje balans is tussen gezond en ongezond eten. Ze zorgt ervoor dat ik elke dag een portie groeten en/of fruit heb. Maar als dessert kan ik het niet laten om die calorieën weer bij te vullen door een heerlijke chocomousse of chocolade reep. Maar ondanks alles, heb ik een zeer strakke buik. En weeg ik ik gewoon perfect voor mijn lichaamsbouw. 

Wat zijn jullie imperfecties en perfecties? 

Liefs, Laura

2 opmerkingen:

 1. Nou, je bent niet de enige met ontplofte krullen hoor! Ik ben zo onderhand getrouwd met mijn stijltang, haha.
  Liefs, Carine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, fijn om te weten dat ik niet de enige ben! In heel mijn omgeving is er niemand met krullen. Laat staan van die oplofte, haha. Inderdaad, ik en mijn stijltang zijn al jaren getrouwd. :)

   Liefs,
   x

   Verwijderen