donderdag 3 januari 2013

Mijn top 3 van...

Bron; weheartit.com

Ik had laatst het idee om een 'top 3 van...' te doen, dat kan over alles gaan! Make-up, winkels, websites, muziek, you get the point. Als jullie nog suggesties hebben, dan hoor ik die graag. Het leek mij leuk om dit wekelijks te doen, en dus op elke donderdag. Vandaag besloot ik om 3 favoriete liedjes te laten zien. Het vergde me veel denkwerk, om die keuze te maken. Maar ik heb het toch kunnen voltooien. Enjoy! 
Allereerst 'Love Me Like You Do' van Justin Bieber. Mensen die mijn blog al langer volgen, weten dat ik een diehard Belieber ben. Dus een liedje van Justin Bieber kon zeker niet in deze top 3 ontbreken. Dit liedje staat niet in zijn album 'Believe'. Maar staat wel op YouTube, yeeeey! Dit liedje heeft dat rustige ding, wat ik zo leuk vind. Ook het ritme en de beat vind ik heerlijk. Het is niet echt een nummer om er in de discotheek op te dansen, maar gewoon op weg naar school of whatever. Dan is dit nummer prachtig. Het heeft naar mening mijn dat oude,classic stijl waar ik zo heerlijk op ben. Dit is mijn all time favorite! 


En dan op twéé, het nieuwste lied van Taylor Swift genaamd 'I Knew You Were Trouble'. Ze heeft een nieuwe stijl, ik mis die oude countrygirl niet. Integendeel zelfs, ik ben dol op de nieuwe Taylor! Ze maakt nu geweldige liedjes. Ik ben geen zo'n grote fan van Taylor zelf. Omdat ik haar wat fake en gemeen vind. Maar haar liedjes zijn super, en dat is ook haar stem. Dit is zker weten mijn favoriete liedje van Taylor Swift.


En dan al laatste van de top 3, Britney Spears met 'Everytime'. Dit lied raakt mij zo erg, echt waar. Het doet me denken aan die geweldige tijden die ik had met alle dierbaren die ik verloren ben. En ze heeft dit helemaal zelf gemaakt wat het nog véél leuker doet maken. Ook de videoclip was grotendeels haar idee, en het bewijst ook dat ze een hart heeft. En niet alleen 'sletterige' liedjes maakt zoals sommigen het noemen. (Ik ben het daar totaal niet mee eens!) Ze zingt dit echt puur uit haar hart, en dat merk/hoor je héél goed. Ik ben al jaren een grote fan van haar, en dat ik ook altijd blijven! Dit lied vind ik persoonlijk één van de beste die ze ooit heeft gemaakt. 


Vertel mij in de comments hieronder wat jullie vinden van het 'mijn top 3 van..' idee! 

Wat is jullie top 3 qua muziek? 

Liefs, Laura

1 opmerking:

  1. taylor swift vind ik ook heel goed, justin bieber en britney spears iets minder. ik ben een heel grote fan van mumford and sons, die zouden zeker in mijn top 3 staan met below my feet!!!

    BeantwoordenVerwijderen