vrijdag 18 januari 2013

Persoonlijke update.


Je kent het wel, de dagen dat het om één of andere reden gewoon niet goed zit. Nou, dat soort dagen heb ik nu. Ik zit op dit moment even in een dipje, en tsja door dingen die de laatste paar weken zijn gebeurd. En nu ben ik even inspiratieloos op het vlak van het verzinnen van artikelen enzovoort, maar een persoonlijke update wou ik al lang doen. Ik wil het niet alleen over fashion, beauty enzovoort hebben op mijn blog, natuurlijk. Maar ook een beetje mijn leven, want mijn blog omschrijft zeg maar een beetje mijn blog. Vandaar dat er vandaag geen beauty of fashion of whatever komt de staan, maar een persoonlijke update, gewoon om het kan! :)
Ziek zijn, blaah ik haat het. Ik heb al een twéétal dagen last van mijn buik, en het houd maar niet op. 
Ik voel mij ondanks dat ook gewoon niet lekker, ik heb steeds minder zelfvertrouwen en op school gaat het niet zo goed. Niet door mijn punten ofzo, want dat gaat super! Maar gewoon de sfeer die ik heb met mijn vrienden, ik het het gevoel dat ik buiten gesloten word. En dat ik niet echt geaccepteerd word zoals ik ben. Véél mensen lachen, en roddelen achter mijn rug. Ook mijn 'beste vrienden', ik weet niet wat te doen. Ik ken ze niet zo lang, aangezien ik verhuisd ben naar een hele andere stad. Dus leerde ik nieuwe mensen, en blijkbaar de verkeerde. Als jullie tips hebben voor mijn zelfvertrouwen, dan kunnen die mij altijd zeggen! 

Tumblr_ld2z8wmhkq1qza3tao1_500_large

Ik heb gelukkig niet alleen negatieve dingen te zeggen, er zijn gelukkig ook goede dingen gebeurd de laatste tijd. Op school gaat het echt verbazend goed, zoals ik al zei, ik ben verhuisd. En dat van West-Vlaanderen (België) naar Luik (België). Dus van het Nederlands, naar het Frans. Een behoorlijke verandering, maar het gaat zeer goed! Ik haal goede punten, en ik snap tot nu toe alles. Ondanks dat ze dit niveau mij niet hadden aangeraden. Ik volg by the way, ASO Latijn. 

Op het vlak van liefde heb ik echt advies nodig! Ik ben verliefd op een jongen in mijn klas, maar wij zijn dus beste vrienden. En nou, ik wil die vriendschap niet verpesten door het aan te vragen! :/ Ik twijfel echt, ik denk dat ik het zo ga laten. Want onze vriendschap is echt enorm sterk, hij heeft mij geholpen de afgelopen tijd, en daar ben ik hem echt zo dankbaar voor! 

Ziezo, dit was mijn persoonlijke update!

Laat me weten wat jullie ervan vonden, en of ik dit meer zou moeten doen of niet?

Liefs, Laura

2 opmerkingen:

 1. ik zou het die jongen subtiel laten merken dat je hem meer dan leuk vind. ni meteen door te zeggen dat je verliefd op hem bent, maar door hem veel complimentjes te geven of heel behulpzaam te zijn ofzo... qua zelfvertrouwen; zoek mensen die niet achter je rug lachen want die zijn zielig, ga niet meer met zo'n mensen om, ook al ben je dan meer alleen ofzo.. zer is een grote kans dat ze lachen omdat je goeie punten hebt en zij niet. ik doe grieks latijn wiskunden en ik word samen met de andere 11 van mijn richting heel vaak bestempeld als nerds, terwijl die mensen ons niet eens kennen!!!!
  sometimes life isn't what you expected it to be...and whatever you do, smile like you don't give a damn about the consequince!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je tips! Dat is echt zeer lief! En inderdaad, ik moet niet met die mensen omgaan. Maar tsja, ik vergeef ze het jammer genoeg keer op keer. Dat is echt een foute eigenschap van mij! :/ Inderdaad, mensen geven kritiek op anderen zonder dat ze die mensen kennen. Grieks-Latijn-Wiskunde ziet er mij echt zo moeilijk uit, haha. Veel succes nog! Trek je niets aan van die mensen! Ze zijn gewoon jaloers! ;) En nogmaals bedankt voor je tips! ♥
   x

   Verwijderen