dinsdag 1 januari 2013

Review: Crackle nagellak Action


Gisteren liep ik de Action binnen om er wat schoolspullen te kopen. Maar ik heb niet alleen dat gekocht. Ik ging naar de beauty afdeling, en zag daar een setje van drie nagellakjes. Er zat een base coat (rechts), een crackle nagellak (midden), en een topcoat (links). Het was maar voor een klein prijsje, dus die ging onmiddellijk in mijn mand. Vandaag toon ik jullie het resultaat, en mijn mening. 


Als eerste deed ik de base coat op, het is een heel simpel grijs kleurtje. Het bevat minuscule blinkertjes. Het is niet een matte kleur, soms is het lila, en soms zelfs transparant. Hij dekt goed, maar lakt niet super. Het is een heel mooi kleurtje die ik vast en zeker meer zal dragen. 


Zoals ik al zei, hij lakt niet super. De reden daarvan is, is dat het kwastje best dun is. Dat is best jammer, kwastjes van Catrice zijn véél beter door de lengte. Over naar het crackle nagellakje zelf, op zich is het wel goed. Maar het kon beter. M'n pink is goed gelukt, maar m'n middelvinger daar en tegen is alles behalve. Je moet voorzichtig zijn met de hoeveelheid nagellak die je op je nagels doet. Hoe meer de hoeveelheid, hoe groter de stukken. Hoe kleiner de hoeveelheid, hoe kleiner de stukken. Ik vond de base coat op zich ietsje beter lakken en dekken. Maar voor de prijs vind ik dit wel goed! 

Dus, als je op zoek bent naar een hele betaalbare crackle nagellak voor een toch meevallende kwaliteit dan raad ik je dit setje aan! Dit hele setje kostte maar 1,44,- Wat dus geen geld is voor drie nagellakjes. 

Hebben jullie Action nagellak als 'ns uitgeprobeerd? 

Liefs, Laura

1 opmerking:

  1. Wij hebben hier in de buurt geen Action, dus ik heb hem nog niet uitgeprobeerd. Maar ik blijf denk ik gewoon bij mijn essence crack lakken. :)

    BeantwoordenVerwijderen