zondag 6 januari 2013

Tips om af te vallen.


Jullie kennen het wel, dat kleine ronde buikje dat steeds met de dag door die overheerlijke chocolade groeit en steeds meer over je riem 'blubberd'.  Iedereen wil het weg, maar hoe o hoe krijg je die extra kilo's weg?! Het is niet makkelijk, en dat zal het nooit zijn. Maar ik geef jullie vandaag een paar tips die het een beetje kunnen vergemakkelijken. 


Als je een beetje honger hebt, eet dan meteen iets! En natuurlijk niet een hele maaltijd, maat iets kleins zoals een koekje of een appel of iets in die genre. In plaats van jezelf te hele dag uit te hongeren, en je dan 's avond's vol eten. Je zult al meteen veel minder honger hebben! 

Drink eens. Als je net zoals ik al zei, een beetje honger hebt drink dan een glaasje water. Grote kans dat je dan geen honger meer hebt, als dit wel het geval eet dan iets lekker's maar gezond's! 

Sport veel, dit klinkt heel ouderwets en standaard. Maar het is ook heel belangrijk. Als je niet zo ver van school woont, of van je bijbaantje ga er dan eens te voet of met de fiets in plaats van met de auto. Jij verbrand er calorieƫn en je bent milieu vriendelijk.

Vermijd die chocolade reep, en die overheerlijke snoepjes. Hoe heerlijk ze ook zijn, blijf er van af! Wat je wel kunt doen, is bijvoorbeeld als je een uurtje of twee bent gaan hardlopen dat je jezelf beloont met een snoepje. Zo werk je er meer voor, en streef je er naar toe. 

Neem een ontbijt! Veel meiden vergeten deze tip heel veel, ze hebben 's morgens geen tijd en slagen dan dat zo belangrijke ontbijt over! Maar het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, het geeft je energie voor de rest van de dag. 

Drink veel water, het is zelfs beter om bij elke maaltijd een glas water te drinken. Het is bewezen dat een mens gemiddeld 1,5 liter water per dag moet drinken. Dit klinkt veel, maar als je al begint bij elke maaltijd een glas water. Dan gaat het later al wat makkelijk! 

En heb veel geduld! Wees niet op jezelf boos, als er die ene keer minder bent afgevallen dan je in gedachten  had. Soms lukt het, en soms ook weer niet! Houd het vol, en dan zie je van zelf het resultaat! 

Wat vonden jullie van deze tips? 

Liefs, Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten