zaterdag 2 februari 2013

Music at the moment.


Wie is er nou niet dol op muziek? Wel, inderdaad niemand! Muziek is gewoon wauw, ik luister het overal. Op de bus, op de trein, thuis gewoon elke dag en overal. Natuurlijk kan ik er niet zonder leven, en heb ik zo heel veel favorieten maar vandaag zal ik jullie mij favorieten op dit moment laten zien/luisteren! Enjoy! :-) 

Justin Bieber - Boyfriend


Justin Bieber - Nothing Like Us

Dat ik een Belieber ben, wisten jullie waarschijnlijk al. Dus Justin Bieber kon in dit lijstje ongetwijfeld niet ontbreken. Sinds 29 januari heeft hij een nieuw album, het is een album met enkele liedjes van zijn vorig album Believe maar dan akoestisch, met nog drie nieuwe akoestische liedjes. En man, wat is Believe Accoustic prachtig! Met voorkeur deze twéé liedjes hierboven. Boyfriend kennen jullie waarschijnlijk al, maar de akoestische versie is echt wauw. Om van te smelten, en dan hebben we het nog niet over Nothing Like Us. Een hele diep tekst, met echt een betekenis. Dit luister ik non-stop, ik heb het zelfs gekocht op iTunes. Ik ben er echt verslaafd aan, je voelt echt die innerlijke pijn in zijn stem. Ik wil Justin echt vastnemen en hem vertellen dat alles goed komt. 

Daniel Powter - Bad Day

Dit liedje is al wat ouder, maar daarom niet slechter of beter. Ik weet niet waarom maar dit liedje heeft echt mijn hart gestolen, ik houd er van! Maar ook echt houden van! Het ritme vind ik echt awesome, en ook de tekst heeft mij te pakken gekregen. ♥ 


will.i.am  ft Britney Spears - Scream & Shout

Dit is een best recent liedje, het is nog maar van twéé maanden geleden. Ik vind het feit dat Britney Spears mee zingt al geweldig! Ik houd van haar, ondanks haar verleden. Anyways, het liedje is echt super! Het heeft een super leuke beat en ik kan er de hele dag op zingen als het moest. Het is echt een leuk swingend liedje! 

Wat is jullie favoriete liedje op dit moment? 

Liefs, Laura


2 opmerkingen:

  1. Leuke muziek! Ik ben niet echt een fan van Justin, maar als ik twee liedjes moet kiezen van hem is het die in samenwerking met Usher en Beauty and A bet met Nicki Minaj :) xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Little things van One Direction ~(♥_♥)~ xx

    BeantwoordenVerwijderen