woensdag 12 december 2012

December TAG

Het is alweer december, dat is eraan te merken. De dagen worden korter, het heeft al gesneeuwd, en brrrr het word steeds kouder. Vandaag is er weer een tag, met 8 vragen over december, mijn favoriete maand! 

Wat vind je het leukste aan december?
Kerst, absoluut! Gezellig samen zijn met de familie, kalkoen eten, cadeautjes uitpakken, 's avonds Kerstfilm's bekijken. Dat is onze traditie, daar houd ik van. Maar stiekem natuurlijk de cadeautjes het meest! 

Wat is je lieveling's parfum tijdens de feestdagen?
Ik heb maar 1 parfum, i know, haha. Ik schaam me er wel voor, en die parfum word ik steeds meer en meer beu. Het begint zelfs naar mijn mening te stinken. Maar ik ging vorige week toevallig naar een parfumerie, en er is 1 geurtje die mij steeds is gebleven. Dat is het parfum van Lady Gaga genaamd 'Fame', ik ben zelf geen fan van haar. Maar van haar parfum, man man man! Lekker dat dat spul ruikt, ik denk dat ik het ga vragen voor Kerst. Anyway, haar parfum ruikt echt speciaal, heel warm, gezellig. Maar het is ook ideaal voor andere seizoenen! 

Welke 3 producten kun je niet missen tijden de maand december? 
Lippenbalsems, tijdens de winter zijn mijn lippen altijd gescheurd, en heb ik altijd korstjes. Lippenbalsems is daarvoor de oplossing! Geurkaarsen zijn ook echt super! 's Avonds een leuk  aardbei kaarsje opsteken, mmmm! Het zorgt voor gezelligheid, warmte en een lekkere geur. 3 vliegen in 1! Het laatste product wat ik niet kan missen zijn producten die mijn haar goed verzorgen, in de winter is mijn haar altijd bizar, en kleeft het altijd. Maar ondanks alles, gaat het al veel beter als ik zulke producten koop! 

Wat is je favoriete glitter product? 
Ik ben dol op mijn glitter nagellak van de HEMA, het blinkt maar ook niet teveel. Het heeft geen 'BAAM' effect, maar eerder een 'waauw' effect.

Wat is je favoriete kerstbal?
Heb ik niet.

Van welke snoep ga je veel eten deze maand? 
Met Sinterklaas krijg ik nooit iets, misschien wel een paar snoepjes en koekjes. Maar echt cadeautjes, niet. Dit krijg ik alleen met Kerst. Dit jaar kreeg ik een bord vol snoep voor Sinterklaas, dat heb ik in 2 dagen allemaal opgevret. :$ Ik houd van alles snoepjes! Groot, klein, dik,dun,blauw,rood,... I just love it! 

Wat is je favoriete december/film? 
Er zijn er zoveel, 'Sint'. Vind ik o.a. ook een super toffe, het praat over de slechte Sint. Hij gaat eigenlijk iedereen vermoorden. Het is eerder een horrorfilm, ik ben er helemaal weg van! 

Wat hoop je te krijgen van de Kerstman? 
All Star's, Justin Bieber's parfum (Girlfriend),een nieuwe videocamera en nieuwe kleren! :D 

Normaal gezien waren er nog 2 andere vragen, maar de ene was te persoonlijk, en die andere  sprak over make-up. Wat ik dus niet heb,haha. 

Wat vinden jullie van de Kerst?

Liefs,Laura


2 opmerkingen:

  1. Melanie/xMELLICIOUS12 december 2012 om 16:11

    Je hebt echt een superleuke blog Laura! Ik ga vaker kijken! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik vind het een super leuke blog ga zeker je blog volgen

    xxx LOllyXpop ( naam virtualpopstar)

    BeantwoordenVerwijderen