donderdag 20 december 2012

Shoplog; Esprit,Zara,...

Het was weer een tijdje geleden dat ik ging shoppen, ik kon het niet laten om naar de stad te gaan. Ik ben samen met mijn moeder geweest gaan shoppen, daar heb ik best veel (al zeg ik het zelf) gekocht! O.a. heb ik dingen van de Zara, en Esprit. Ik kan niet een winkel binnenstappen, en dan naar buiten gaan met lege handen. Klik snel op meer lezen, als jullie willen weten wat ik heb gekocht! 


Het spijt me voor de zeer slechte kwaliteit van de foto's, ik maak ze (voorlopig) allemaal met mijn GSM.

    
Allereerst heb ik deze twéé hele leuke basic topjes gekocht bij Esprit. Oorspronkelijk kostten deze 12,95,- per stuk. Maar, als je er twéé nam was het maar 19,95,- ! Natuurlijk kon ik deze twéé mooie schatjes niet laten liggen voor dat geld, ik was toch al op zoek naar topjes. Ze zijn in de kleuren zwart (eerste foto), en grijs (tweede foto). Het is gemaakt van hele fijne stof, ik irriteer me niet aan, en het is lekker warm voor in de winter! 


 

Over naar de Zara, normaal gezien kom ik daar niet veel binnen, ik houd niet zoveel van de kwaliteit en de prijzen. Maar vandaag besloot ik toch om daar eens binnen te stappen, en dat was een goede beslissing! Want niet veel later ging ik naar buiten met een goed gevulde zak, waar er twéé superleuke truien in zaten. Ik kocht ze voor 16,99,- per stuk. Het zijn twee exact dezelfde artikelen behalve dat de ene in het donkerblauw is, en de andere beige. Ik vind ze beiden heel leuk voor in de winter, het zijn warme en gezellige kleuren, ze zijn ook met heel veel te combineren. Tot mijn verbazing is de kwaliteit heel goed, het is een dikke stof. Die ook nog eens heel zacht is, en het voelt gewoon goed aan. Een leuk detail zijn de knopjes vanonder op de mouw. 


Als voorlaatste kocht ik drie nagellakjes van het merk 'Only You'. Dit nagellak merk is alleen verkrijgbaar in 'Ici Paris XL'. Ik had er voordien geen enkele, ik vond het ietsje te duur voor een nagellak. Een simpel nagellakje van 'Only You' kost normaal gezien 4,95,- maar, er was een hele leuke actie, drie nagellakjes voor 9,95,- ! Dus die nagellakjes kon ik niet laten liggen! Van links naar rechts; 445 Mystified, 505 Touch Of Evil, 484 Sparkling. Van deze nagellakjes kunnen je deze week nog een review verwachten. ;)Als allerlaatste kocht ik deze ballerina, ja je hoort het goed, een ballerina. Het is  waarschijnlijk iets anders dan je had verwacht, maar het is een ubercoole ballerina gemaakt om je oorbellen eraan te hangen. Ik vind het heel leuk, en zeer creatief! Dit heb ik by the way van SIX voor 9,95,- ik ben hier echt blij mee! Ik had nooit verwacht dat er zoveel oorbellen eraan konden hangen! Er waren ook nog andere kleuren zoals wit en roze, maar dat vond ik allemaal maar niets.

Ziezo, dit was mijn shoplog! Ik ben zeer blij met alle dingen die ik kreeg. Vooral die twéé truien van de Zara.

Wat vonden jullie ervan?

Liefs,Laura

2 opmerkingen: