zaterdag 5 januari 2013

Catrice: Nieuwe producten Februari '13!


Een goed begin voor dit jaar, is namelijk de nieuwe producten die worden toegevoegd aan het assortiment van Catrice! Mijn favoriete budget merk, krijgt eindelijk nieuwe producten. Het zijn er een heleboel, en ik moet toegeven dat er best leuke dingen tussen staan. Klik op meer lezen als jij net als ook heel benieuwd bent! 

Absolute Eye Colour Mono





De kleur, de lange houdbaarheid, de dekking, de effecten - de Mono's zijn absoluut fantastisch op elke mogelijke manier! Catwalk inspiraties vertaald naar nieuwe stijlen voor ogen - in mat, glanzend, parel of satijn. Wat wil je nog meer?



Absolute Eye Colour Quattro






Maximale kleur, houdbaarheid en dekking! Vier kleurencombinaties voor de ultieme, trendy oogmake-up van dit seizoen. Perfecte applicatie en een scala aan effecten in één doosje.


Absolute Nude Eyeshadow Palette

Zes nudes op een palet: subtiel zand, delicaat beige en verschillende bruinen, mat en glanzend. Met de zachte textuur met hoge pigmentatie creëer je zowel een naturel oogmake-up als een fantastische avondlook met smokey eyes. In een stylish doosje met een dubbele applicator.

Smokey Eyes Set


Mysterieus, smokey, elegant: perfecte Smokey Eyes. Met deze set creëer je deze casual-elegante look. Vier op elkaar afgestemde tinten en een professionele spons applicator.
Verkrijgbaar in drie kleurencombinaties.

Gel Eye Liner



Dankzij de ultrazachte geltextuur hoef je geen ​professioneel topmodel te zijn om een prachtige eyeliner te creëren. CATRICE Gel Eye Liner kan zo nauwkeurig als een vloeibare eyeliner worden toegepast - voor een bijzonder zijdezachte afwerking en fascinerende, intense ogen!

Longlasting Eye Pencil Waterproof



Langoudend en waterproof. Long Lasting Eye Pencil Waterproof heeft intense, hoog gepigmenteerde kleuren en verschillende effecten om de ogen opvallend mee te accentueren. De zachte textuur is eenvoudig en mooi aan te brengen. Gemakkelijk te verwijderen met oogmake-upremover. De pen heeft een een handig draaimechanisme en een puntenslijper aan uit uiteinde. Verkrijgbaar in totaal acht kleuren.

Waterproof Top Coat



Is je favoriete mascara niet waterproof? Geen probleem! Met deze transparante top coat breng je een waterproof laagje aan over elke mascara. Gemakkelijk te verwijderen met waterproof oogmake-upremover.

Ultimate Colour



Krachtige, rijke kleuren met een perfecte dekking en glans, plus een zachte, crèmige en langhoudende textuur: kleuren op hun mooist urenlang.

Infinite Shine Lip Gloss




De nieuwe generatie CATRICE lipgloss geeft heldere kleuren en glamourglans. De hydraterende formule van Infinite Shine Lip Gloss is weldadig voor de lippen en houdt ze gaaf zonder te plakken. Verkrijgbaar in dertien tinten, van subtiel tot intens.

Dit alles en nog veel meer zullen in het nieuw assortiment komen. Alle verder informatie kun je terug vinden op Catrice.nl! Er zitten echt leuke producten tussen, ik vraag mij af of die Waterproof Top Coat echt zal doen wat hij beloofd te doen. 

Waar zijn jullie benieuwd naar? 

Liefs, Laura



1 opmerking: